tiistai 25. marraskuuta 2014

Quebec city

Moi!

Quebec cityn matkasta on selvitty, vaikka parin edellisen yön perusteella reissu olikin vähän rankka (nukuin pitkästä aikaa yli 10 tuntia putkeen, mitää :D). Kaiken kaikkiaan tykkäsin reissusta ja Quebecistä tosi paljon, eikä kaupunki auttanut yhtään mun joulukuumeeseen, koska luminen ja jouluvaloin koristeltu vanhakaupunki oli kuin suoraan jostain joulukortista! Toisaalta, ehkä tää joulufiilistely on jo ihan sallittua, kun jouluun on alle kuukausi... ;)


Lähettiin Quebeciin perjantaina iltapäivällä ja matka kesti noin kolme tuntia bussilla. Hinta Montrealista Quebeciin ja takaisin oli 77 dollaria, eli noin 55 euroa :)

Hotellissa oli jo kunnon joulufiilistelyt päällä :)

Suomitytöt valmistautumassa lauantaihin!

Jälkiruokabrownie at Mike's <3

Julio :)

Taustalla Château Fronternac :)

Only in Canada..

Montmorency Falls

Montmorency Falls

Montmorency Falls

Perus jenkkiaamupala... Onkohan tässä tarpeeks hiilareita? :P

Château Fronternac -hotellin ylimmässä kerroksessa ihastelemassa kaupunkia

Parlamenttitalo

Ihana joulukaupunki <3

Tässä sekalainen kuvasaldo matkalta: tuli syötyä hyvin, käveltyä paljon (huolimatta ajoittain toooosi kylmästä säästä) ja käytyä pakollisissa nähtävyyksissä. Quebec on tosi kompakti kaupunki ja kaikki on aikalailla kävelymatkan päässä. Meidän hotelli oli hinta-laatusuhteeltaan tosi hyvä (iso huone ihan vanhankaupungin keskustassa), ja oli ihanaa nukahtaa pehmeisiin lakanoihin pitkän päivän päätteeksi :P Oltiin reissussa aika sekalaisella seurakunnalla, kaiken kaikkiaan meitä taisi olla samassa paikassa 11 tyyppiä monesta eri maasta! Hotellihuone jaettiin kuitenkin Tiian ja Susannan kesken, ja eniten aikaa vietettiin Kaisan, meksikolaisen Julion ja kahden espanjalaisen, Maian ja Joacimin kanssa. :)

Quebecissä käydessä kannattaa vanhankaupungin lisäksi käydä ainakin Montmorency Fallseilla, vesiputouksilla jotka ovat n. 40 minuutin bussimatkan päässä keskustasta. Tosi vaikuttavat! :) Aivan erilainen puoli kaupungista nousee varmasti esiin kesäisin, mutta mun mielestä oli kiva käydä Quebecissä juuri nyt, kun jo aikaisemmin mainitsemani jouluinnostus on jo nostanut mussa uhkaavasti päätään...

Quebecissä oli ihanaa, ja nyt arki jatkuu taas Montrealissa. Tehtiin tänään Kaisan ja Tiian kanssa mustikkapiirakkaa, ja huomenna kokataan Tiian kanssa suomiruokaa kämppiksille. Saa nähdä miten lohikeitto ja pyttipannu onnistuu tältä kaksikolta! :D

<3 Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti