maanantai 1. syyskuuta 2014

Labour Weekend Update


Oon onnistunut tartuttamaan itseeni klassisen koulunalkamispöpön, ja heräsin yöllä siihen, että kurkku oli ihan äärettömän kipeä ja olo oli tosi kuumeinen! Kipeänä koti-ikävä kokee heti eksponentaalisen kasvun, joten tänään olen Netflix- ja Ben & Jerry's -yliannostuksesta huolimatta ikävöinyt kotiin (etenkin maailman parasta parantaja-Heeleriä, ja maailman parasta poikaystävää...) Olo on onneksi ollut lepäilyn ja Buranan jälkeen parempi, ja pitää vaan pitää peukut pystyssä että se paranee entisestään huomiseksi, kun luennot alkavat!

Memorizing the 13 provinces and territories of Canada


Uus lemppari!

#plagiointi, Dollarama -nimisessä dollarikaupassa löytyi aika tutunnäköinen kuvio...

<3

Labour day ja sen ihmettely jäivät siis aika vähäisiksi. Eilen ehdimme onneksi vielä kävellä viereisellä avenue Mont-Royalilla, joka oli muutettu kävelykaduksi viikonlopun ajaksi. Viimeksi sama tehtiin läheiselle rue Saint-Laurentille, ja ei voi muuta sanoa, kuin että tykkään konseptista tosi paljon! Kävelykaduille ilmestyy aina viikonlopun ajaksi kymmeniä terasseja, katuravintoloita ja -kauppoja, ja tarjolla on myös joitain kulttuurielämyksiä, esimerkiksi tanssiesityksiä ja konsertteja. Pitää yrittää spottailla, jos tällaisia kävelykatuja löytyisi vielä syksyn aikana jostain päin Montrealia, vaikka viime viikonloppuista kävelykatutapahtumaa mainostettiinkin "kesän päättäjäisinä." :)

Nyt on varmaan pakko painua nukkumaan, vaikka kello näyttää vasta vähän yli kymmentä. Kuumeinen olo alkaa nimittäin iskeä taas, ja haluan huomenna olla edes jotenkinehkämahdollisesti yliopistokunnossa. God natt :)
<3 Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti