perjantai 12. joulukuuta 2014

7

Moi!

Tää viikko on mennyt tosi nopeasti, mutta myös tosi hyvin :) Tää viikko on ollut myös ensimmäinen miesmuistiin, kun oon ollut en vaan päivän, vaan viisi päivää juomatta kahvia! :D Jollakin kofeiinihiirellä meni nimittäin viime viikolla dedisten keskellä vähän överiksi, ja mulla oli mun elämäni kamalin neljän päivän närästys!! :D Nyt oon siis yrittäny olla kokonaan juomatta kahvia ja kun maanantain migreenistä päästiin ohi, on olo ollut yllättävän jees! Vaikka puoliksi vähän epäilyttää, että oon kahvipuutoksissani vaan torkkunu alkuviikon, ja se on menny siksi niin nopeasti...

Ei vaan, on sitä paljon tullut tehtyäkin! Ja kaikkea kivaa :)

Puisto rue Sainte-Catherinen laidalla

Basilique Notre-Dame de Montréal

Maanantain kofeiinimigreenistä huolimatta mulla oli sille päivälle suunniteltuna vähän turisteilua ja joululahjashoppailua. Kävin vanhankaupungin Basilique Notre-Damessa, joka on kyllä yksi kauneimmista kirkoista, jossa oon ikinä käynyt. :) Kaikki koristelut ja arkkitehtuuri on siinä niin suunnattoman kaunista! 

Myös joululahjat löytyivät, sekä Suomeen, että secret santa -lahja yhdelle kämppikselleni. Nyt vaan toivotaan että kaikki tykkää lahjoista! :)

Lätkäää!!!

Ihana Ann-Christin <3
ja Bloggerin siloittamat naamat, mikä ihme kauneuskäsittely tälle kuvalle tapahtui kun siirsin sen tänne?:D

Tiistaina oltiin Ann-Christinen kanssa katsomassa lätkää! Kysessä oli Habsin matsi Vancouver Canucksia vastaan :) Halli oli ihan täynnä ja fiilis oli kyllä katossa, kun Canadiens voitti 2-1! Kyseisessä matsissa muistettiin myös vastikään kuollutta Jean Béliveauta, Habsin vanhaa kapteenia. Liikutuin vähän itsekin kun niin moni katsoja itki ja paikalla oli myös Béliveaun vaimo ja lapset, jotka olivat silminnähden liikuttuneita kaikista kunnianosoituksista. Tämä kaupunki niin elää ja hengittää jääkiekkoa, ja on ollut hienoa olla kokemassa sitä myös itse <3

Tästä tuli myös mieleeni se, että täällä julkaistiin vähän aikaa sitten dokumentti Saku Koivusta ja yhtenä päivänä sitä näytettiin telkkarista kun olin salilla!! :D Katsoin dokkarin myös kotona ja se on nähtävissä täällä: http://www.rds.ca/vid%C3%A9os/sisu-le-courage-d-un-capitaine-1re-partie-3.1108592 . Suosittelen katsomaan, vaikka kyseessä onkin québeciläinen dokkari niin yhtä haastattelua lukuunottamatta vain tekstitykset on ranskaksi, muuten dokumentti on englanniksi (ja suomeksi ;P).


Do you wanna build a snowman?

Ikävä hupullista takkia... :D

Lisää lunta...

Musée des beaux arts de Montréal




Loppuviikko on mennyt koulutöitä tehdessä (mulla oli tentti tänään), mutta ehdin käydä myös museossa, Musée des beaux arts de Montréalissa. Keskiviikkosin kyseiseen museoon pääsee viiden jälkeen 10 dollarilla, mutta tämä kattaa vain major exhibitionin, joka oli yllättävän pieni! Tykkäsin kyllä tosi paljon näyttelystä muuten, se sisälsi mm. Van Goghia, impressionista ja Picassomaista kubismia:)

Viime päivien murhekryyni on kyllä ollut LUMI! Tai onhan se ihanaa ja jouluista, mutta rajansa kaikella.... :D Täällä on nimittäin satanut varmaan viisi päivää putkeen lunta viistoon suoraan naamalle, ja kun lämpötila on vielä plussan ja miinuksen rajamailla, niin suuret lammikot siellä täällä ovat taattuja. Liikennekin menee miten sattuu, ja yliopistolle menemiseen pitää varata melkein tunti! Toivottavasti tämä lumentulo tästä helpottaa ennen mun lähtöä Suomeen, en tiedä lähteekö lentokoneet lentoon jos maassa on 30 metriä lunta... :D

Viikonloppuna on suunnitelmissa hengailua kämppisten kanssa, vähän pakkaamista ja lukemistakin ehkä jossain välissä :P Mulla on nimittäin kaksi tenttiä vielä ensi viikolla! Nyt kuitenkin alan valmistautumaan poutine-treffeihin Ann-Christinin kanssa, joten palataan taas :)

<3 Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti