sunnuntai 12. lokakuuta 2014

121014

Heippa!

Parina viime viikkona opiskelu on pitänyt mut suhteellisen kiireisenä - meillä on alkavalla viikolla välikokeet, ja niihin on tullut päntättyä aika paljon! Opiskelu on täällä yllättävän työlästä (paljon työläämpää kuin esimerkiksi Helsingissä), ja näiden välikokeiden lisäksi kurssivaatimuksiin kuuluu myös tutkielma/essee ja lopputentti. Haastavuutta lisää ranskaksi vastaaminen, mutta toivotaan parasta - pitää kirjoittaa vaan puolensivun kokoisilla kirjaimilla "vaihto-opiskelija" jokaisen sivun yläreunaan niin saan (toivottavasti) vähän armoa..

Oktoberfest 

Oktoberfest 

Oktoberfest

Reilu viikko sitten vietimme perjantai-illan Oktoberfestien merkeissä Vankleek Hillissä, Ontariossa. Festivaali oli hauska tapahtuma, vaikka tällä puolella atlanttia tuntuu olevan Euroopan kulttuurit vähän hakusessa - paikalla oli nimittäin niin säkkipillejä, kuin kilttejäkin. Festivaaleille oli järjestetty kaikenlaista ohjelmaa syömiskisoista tynnyrinheittoon ja oluttuopin pitelemiskilpailuun (kuka jaksaa pitää tuoppia pisimään käsi suorana), mutta me tyydyimme pelkästään katsomaan, vaikka kaikki näytti kyllä tosi hauskalta! Palasimme illaksi jo takaisin Montréaliin, mutta ilta oli mukava irtiotto opiskeluista.

Daily view

NHL-kausi alkoi keskiviikkona (8.10.), kokistölkitkin on ihan messissä!

Kampusaluetta 

Suomiterveisiä kotoa!

<3

Muuten arki on ollut luentoja, lukemista ja liikuntaa, mutta ei onneksi enää kauaa; tenttiviikon jälkeen otetaan suunnaksi New York!! Yritän ehtiä kirjoittaa vielä ennen sitä.

<3 Kaisa

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


"'Bli inte rädd Birk', sa Ronja. 'Nu kommer mitt vårskrik!' Och hon skrek, gällt som en fågel, ett jubelskrik så att det hördes långt bort i skogen." (Astrid Lindgren)
♥ Ronja 20.10.2004-26.9.2014 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti